Κοπή πίτας του συλλόγου μας για το έτος 2019

Με μεγάλη επιτυχία στις 31 Μαρτίου έγινε η κοπή της πίτας για το έτος 2019 του Πανελλήνιου Συλλόγου Μεταμοσχευμένων Μυελού των Οστών (ΠΑΣΜΜΟ). Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο εντευκτήριο των υπαλλήλων και συνταξιούχων του ΟΛΘ ΑΕ. στην πρώτη προβλήτα του λιμένα Θεσσαλονίκης.

Περισσότερα από 50 άτομα τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση.

Την έναρξη της εκδήλωσης πραγματοποίησε η Πρόεδρος του Συλλόγου  κα. Ζαπουνίδου Δέσποινα, η οποία ευχαρίστησε όλους όσους παραβρέθηκαν στην εκδήλωση, παρουσίασε τα μέλη του ΔΣ και το πρόγραμμά του ΠΑΣΜΜΟ και ζήτησε την ενεργό συμμετοχή περισσότερων μελών. Ιδιαίτερη μνεία έγινε στον αποθανόντα Ιδρυτικό Πρόεδρο του συλλόγου, τον κ. Σταύρο Χατζηγεωργίου. Έγινε συγκινητική αναφορά στο σημαντικό έργο του και την ανιδιοτελή προσφορά του.

Τον λόγο πήρε η Γενική Γραμματέας Μαρία Πανδριά που ανακοίνωσε την δημιουργία της νέας σελίδας στο facebook και την αρχή λειτουργίας της νέας ιστοσελίδας (https://pasmmo.gr). Τέλος απηύθυνε ευχές προς όλους. 

Στην συνέχεια τον λόγο πήρε ο Συντονιστής Διευθυντής της αιματολογικής κλινικής του νοσοκομείου Γ. Παπανικολάου κ. Αχιλλέας Αναγνωστόπουλος, ο οποίος χαιρέτησε τα μέλη, υπογράμμισε με ενθουσιασμό το έργο του αείμνηστου Προέδρου και του ΔΣ και ευχαρίστησε για την άριστη συνεργασία. Αναφέρθηκε στα πεπραγμένα της αιματολογικής κλινικής του νοσοκομείου Γ. Παπανικολάου και τις προοπτικές της. Η χαρά και η συγκίνηση του ήταν εμφανής βλέποντας πολλούς ανθρώπους υγιείς, οι οποίοι έπασχαν από βαριές αιματολογικές παθήσεις και οι οποίοι πέρασαν από τη μονάδα μεταμόσχευσης της κλινικής! Τέλος απηύθυνε ευχές υγείας και ευτυχίας σ’αυτούς και στους συγγενείς τους!

Το φλουρί της πίτας έτυχε στον κ. Αχιλλέα Αναγνωστόπουλο ο οποίος κέρδισε ένα περικάρπιο XIAOMI 2 band και ένα μασάζ δωρεά από το κέντρο ευεξίας Healing Art, Μητροπόλεως 68. Η πίτα ήταν δωρεά του αρτοποιείου Γιαννουχίδη.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους μέλη της Μονάδας Μεταμόσχευσης του νοσοκομείου Γ. Παπανικολάου με την κ. Ιωάννα Σακελλάρη παρούσα και μέλη της οικογένειας Χατζηγεωργίου.